Bodemverbeteraar voor al uw planten

Onze uitmuntende bodemverbeteraars stimuleren de groei en gezondheid van uw planten. Wij hebben bij Dutch Terra Preta bodemverbeteraars ontwikkeld die na 40 jaar onderzoek en expertise tot stand zijn gekomen. Deze bodemverbeteraars zijn geschikt voor vrijwel alle planten wereldwijd, van grassen tot bomen, struiken, kruiden, en paddenstoelen.

Bekijk onze producten

Onze bodemverbeteraar transformeert uw tuin

Onze bodemverbeteraars zijn een totaalpakket aan voedingsstoffen voor uw tuin. Het verbetert de voedingswaarde van uw oogst en ondersteunt de natuurlijke weerstand van planten. Onze ecologische plantenvoeding verrijkt onder andere de wortels, stam, vruchten en de bodem zelf, wat resulteert in een weelderige groei. Ons product fungeert dus zowel als biologische vruchtverbeteraar als voeding voor alle planten in uw tuin. Afhankelijk van de voedingsbehoefte van uw bodem, kunt u de organische bodemvoeding eenvoudig tussen de planten strooien of mengen bij het aanplanten van nieuwe planten. Voor een snelle boost kunt u de korrels oplossen in water en dit als ‘thee’ over uw planten gieten.

Bestel nu en geef uw tuin de beste start

Laat uw tuin floreren met onze bodemverbeteraars. Ervaar de voordelen van een rijke, voedzame bodem en een levendige tuin. Kies de gewenste hoeveelheid en laat ons product snel en gemakkelijk thuis bezorgen. Begin vandaag nog met het versterken van uw tuin voor een prachtig en gezond resultaat en bestel deze vruchtverbeteraar online.